Bu haber kez okundu.

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince Kan Bağışı Kampanyası Düzenlendi
banner229

Siirt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğince kan bağışı kampanyası düzenlendi.

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Fikret Can,  Siirt Devlet Hastanesinde düzenlenen kan bağışı kampanyasının açılışında yaptığı konuşmada, sağlık çalışanları olarak kan verme noktasında  Kızılay'a destek vermek istediklerini söyledi.

Bağışlanan bir ünite kanın 3 hastaya şifa kaynağı olabildiğini ifade eden Can, "Sağlık çalışanları her şeye rağmen insanlara sağlık hizmeti sunmaktan bir adım bile geri atmıyorlar. Sürekli işlerinin başındalar. Hatta bugün görüldüğü gibi canlarıyla ve kanlarıyla insanların hizmetindeler. Bu böyle devam edecektir." diye konuştu.

Başhekim  Muzaffer Aslan da kanın acil değil, sürekli bir ihtiyaç olduğuna dikkati çekerek, "Her hasta için ameliyat sırasında kan ihtiyacı oluyor. Sadece trafik kazaları gibi acil durumlarda değil devamlı kan bağışlamak gerekiyor." dedi.

Türk Kızılayı  Siirt Şube Başkanı Yener Tanık ise sağlık çalışanları tarafından kan bağışlanmasının kendileri için ayrı bir önem taşıdığını belirtti.

Kampanyada, 55 ünite kan bağışı toplandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.