Bu haber kez okundu.

Siirt Bahçelievler Şehit Ebe Reşide Kıraçlar Aile Sağlık Merkezi Bugün Hizmet Vermeyecek
banner229

Siirt'te kimlik sorduğu için saldırıya uğrayan veri giriş personeli darp edildi, çirkin saldırı olayına ilişkin bir kişi gözaltına alındı.

Siirt Bahçelievler Sağlık Ocağı Şehit Ebe Reşide Kıraçlar Aile Sağlığı Merkezinde görevli veri giriş personeli Murat Aydın, henüz kimliği belirlenemeyen kişiler tarafından darp edildi. Olayla ilgili beyaz kod verilip adli işlemler başlatıldı. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına aldı.

Saldırının Yaşandığı Sağlık Ocağı Bir Gün Hizmet Vermeyecek!

Siirt Aile Hekimleri Derneğinden olaya ilişkin yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Şehit Ebe Reşide Kıraçlar ASM’de tıbbi sekreter olarak çalışan Murat AYDIN; kimliksiz işlem yapmak isteyen şahıs ve akrabaları tarafından ölümle tehdit edilip darp edildi. Olayla ilgili beyaz kod verilip adli işlemler başlatıldı.

Bu çirkin olayı şiddetle kınıyor ve adli sürecin takipçisi olacağımızı belirtiyoruz. Yarın olayın gerçekleştiği Aile Sağlığı Merkezimiz tüm doktor, hemşire ve personelleriyle bu ciddi şiddet ve darp olayına tepki olarak hizmet vermeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Siirt Aile Hekimleri Derneği

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.