Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneği Yönetim Kurulu Açıklaması
banner229

Siirt Aile Hekimleri Derneği aldığı kararlarda tamamen bağımsız olan, sadece Siirt ilinde faaliyet gösteren, Meslektaşlarımızın, Halkımızın, Devletimizin ve Ülkemizin menfaatlerini ön planda tutan özgür, etkili ve Siirt’in “Sağlıktaki” en güçlü Sivil Toplum Kuruluşudur.

Covid-19 sürecinden bu yana olan tavrımız ve duruşumuz ise nettir. Vatandaşlarımızın sağlığını korumak adına Devletimizin hizmetinde “Hiçbir menfaat beklemeden” çalışmaya ve çabalamaya devam edeceğiz.

Hem Siirt yerelinde hem de Türkiye genelinde şimdiye kadar yaptığımız faaliyetler bunun en canlı örneğidir. Derneğimizden rahatsız olan bazı kişi veya kişilerce aleyhimizde gerçeği yansıtmayan, yalan ve yanlış algı operasyonları yürütüldüğünü duymaktayız.

Derneğimizin Yönetim Kurulu tarafından alınmayan hiçbir karar derneğimizin açıklaması değildir. Derneğimizin Yönetim Kurulu ve Başkanlık açıklamaları ise sürekli olarak basın ile paylaşılmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

(SİİRT AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.