Bu haber kez okundu.

Siirt Aile Hekimleri Derneği, Raporlu Hastalar İlaçlarını Eczaneden 31 Ekim’e Kadar Alabilecek
banner229

Siirt Aile Hekimleri Derneği, Sağlık Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda; 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşların kronik ilaçlarını herhangi bir doktora reçete ettirmeden eczanelerden direkt alma süreleri 31 Ekim 2020 tarihine kadar uzatıldığını duyurdu.

Siirt Aile Hekimleri Derneğinfen yapılan yazılı açıklamada;Değerli Halkımız;Sağlık Bakanlığımızla yapılan görüşmeler sonucunda; 65 yaş üstü ve 18 yaş altı vatandaşlarımızın kronik ilaçlarını herhangi bir doktora reçete ettirmeden eczanelerden direkt alma süreleri 31 Ekim 2020 tarihine kadar uzatılmıştır.

31 Ekim 2020 tarihine kadar 65 yaş üstü ve 18 Yaş altı tüm vatandaşlarımız raporlu ilaçlarını Aile Sağlığı Merkezlerine/Aile Hekimliği Birimlerine gitmeden ve herhangi bir doktora yazdırmadan eczanelerden direkt alabileceklerdir.

Vatandaşlarımıza saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Barbaros 4 yıl önce

Merhaba. Bu duyurunun kaynağına ulaşamadık. Nasıl teyit edebiliriz?