Bu haber kez okundu.

Özel Smile Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğin Açılışı Yapıldı
banner229

Diş konusunda uzman bir kadro ile hizmet vermek üzere kurulan Özel Smile Dent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin açılışı yapıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç ve teşkilat mensupları ile birlikte, "SMİLE DENT" Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nin açılışı yapıldı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Polikliniğin hayırlı uğurlu ve bol kazançlı olmasını diledi. Bu tür yatırımlara ciddi ihtiyaçların olduğunu söyleyen Ören, “Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Siirt’imize hayırlı olması dileğinde bulunan Ören, “Allah hayırlı mübarek etsin.

Memleketimizde her bir güzel adımın atılması, hep birlikte birliğimizin sevincine vesile olur. Hep birlikte seviniyoruz. Siirtli bir yatırımcının faaliyetinde böyle bir yerin açılması öncelikle memleketimizin sağlığına güzel bir vesile olur inşallah” dedi.

Açılış konuşmasından sonra yapılan duanın ardından kesilen kurdele ile poliklinik hizmete açıldı. "SMİLE DENT" Ağız ve Diş Polikliniğinde Diş Sağlığı ve Hastalıklarla ilgili her türlü işlem ve tedavi yapıldığı belirtildi.

Smile Dent Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniğinde Teknoloji, tedavide hem ekonomi, hem zaman tasarrufu hem de kolaylık sağlıyor. Hayatımızın her alanında olduğu gibi tıpta da büyük yenilikler sağlayan teknolojik gelişmeler ile diş tedavinizde konforlu sonuçlara ulaşın. Böylece dilediğiniz gülümsemeye kısa sürede ve uzun yıllar rahatlık sağlayacak etkin tedavilerle kavuşuyorsunuz

. "SMİLE DENT" Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Nalbant, Siirt halkının Ağız ve Diş Sağlığı’nı önemsediklerini ve bu anlayışla yola çıktıklarını yep yeni hizmet anlayışıyla ,deneyimli Hekim kadromuzla ağız ve diş sağlığınızı güvenli ellere teslim edeceğiniz Özel Smiledent Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğine tüm Siirtli hemşerilerimizi bekliyoruz.

Nalbant, açılış törenine katılan AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, AK Parti İl Başkanı. Fuat Özgür Çalapkulu, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali İlbaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Olğaç’a ve tüm katılanlara teşekkür etti.

"SMİLE DENT" Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılış töreninden sonra davetlilere gezdirilerek, çeşitli ikramlar da yapıldı.

ADRES: BAHÇELİEVLER MAHALLESİ 1414 SOKAK NO:15/10 ŞAHİNBEY ÇOCUK PARKI YANI

TLF: 0 484 224 04 03

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali 5 yıl önce

Türkçe, Arapça yada Kürtçe varken, neden ingilizce isimle açılmış, ne kadar tuhaf bir milletiz..

Avatar
Alperen 5 yıl önce

Doğru diyorsun ali kardeş

Hayırlı olsun diyelim
Diyecek başka bisi yok

Avatar
Asiye 5 yıl önce

Bence daha profosyonel görünsün diye bu isimle açmışlar....