Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesine Yoğun İlgi
banner229

Özel Siirt İbni Sina  Hastanesi birbirinden başarılı uzman hekimlere vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı.

Özel Siirt İbni Sina  Hastanesi güçlü hekim kadrosuyla il dışına giden hasta sayısının azaldığı, başvuran hasta sayısında artış yaşandığı öğrenildi. 

Özel Siirt İbni Sina  Hastanesi Genel Koordinatörü Damla Yüksekkol branşlarında başarılı doktorlarımıza vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun memnun olduğunu gördük. Hastalar memnun, yakınları memnun, çalışanlarımız, doktorlarımız memnun.

Son günlerde hastanemize başvuran hasta sayısında artış yaşandığını belirten Yüksekkol, Siirt Halkının hastanelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti. 

Yüksekkol, Etik ilkelerden asla ödün vermeden seçkin hekim kadrosu ile bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden; hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti vermek en büyük misyonları olduğunu söyledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi sahip olduğu yüksek teknolojik donanımı, yetkin hekim kadrosu ve deneyimli sağlık çalışanlarından oluşan ekibiyle ; dahiliye, Genel cerrahi, çocuk sağlığı, kadın doğum, üroloji, nöroloji, Fizik Tedavi, beslenme ve diyetetik, ortopedi branşlarında hizmet veriyor. 

Tam donanımlı acil servisi ve yoğun bakım üniteleri ve ameliyathanleri ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Siirt halkının kaliteli sağlık hizmetlerini karşılıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.