Bu haber kez okundu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Yönetimi, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla özverili bir şekilde çalışmalarını sürdüren doktor ve sağlık çalışanlarının bu özel gününü pasta keserek kutladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi’nde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret eden hastane yönetimi, onların 14 Mart Tıp Bayramı kutladı.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seyhan, Hastane Başhekimi Op. Dr. Abdullah Sarı, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla polikliniklerdeki doktorları ve sağlık çalışanlarını ziyaret etti. Görev başında bulunan doktor ve sağlık çalışanları kendilerini bu anlamlı günde ziyaret eden yönetime teşekkür etti.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seyhan, tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayarak, “Sağlık sektöründe sorumluluğumuzun farkındayız. Hekimlerimizin görevleri çok zor, insan sağlığı en zor görevlerden birisidir. İnsanı yaşatmayı ve insanlığa nitelikli bir yaşam sunmayı amaç edinen, tüm dünyayı saran koronavirüs hastalığına karşı verilen zor ve meşakkatli süreçte de en ön saflarda yer alarak canları pahasına savaşan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutluyorum.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Başhekimi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Abdullah Sarı ise günün anlam ve önemine binaen yaptığı konuşmada ise, "Her yıl farklı yerlerde kutladığımız Tıp Bayramı'nı, bu yıl yaşanan deprem felakaeti nedeniyle, hastanemizde kutluyoruz. Katılımınız için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi hekimlerinin Tıp Bayramı'nı da kutlayan Dr. Sarı, "Ülkemizin ve dünyanın her köşesinde, insan sağlığının kutsallığından ödün vermeden, gece gündüz, üstün bir sabırla çalışan tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı kutlu olsun" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.