Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinin“GECE POLİKLİNİĞİ” Hizmeti Pazartesi Başlıyor
banner229

Ramazan ayında oruç tutan vatandaşların oruçlu iken sağlık hizmeti alamaması, Hafta içi çalışan aileler ve sağlık hizmeti alma konusunda sıkıntı yaşayan hastalar için Çocuk Sağlığı ve  Hastalıkları, İç Hastalıkları (dahiliye) branşlarında her gün iftardan sonra  20:00 ile 23:00  saatleri arasında Uzman doktorlar tarafından poliklinik hizmeti verilecek.

Pazartesi gününden itibaren başlayacak olan gece polikliniğinde 4 Nisan ile 9 Nisan tarihleri arasındaki gece polikliniğinde çalışacak hekimler; İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı Dr. Necip Nas ve Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. M.Fatih Başak poliklinik hizmeti verecek.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat, uygulamayı, hasta ve hasta yakınlarının memnuniyetini sağlamak amacıyla, gün içerisinde hastaneye gelemeyen vatandaşlar için hayata geçireceklerini belirtti.

Ramazanın gelmesiyle servislerde oluşabilecek yoğunlukları önlemek ve hastalara daha iyi hizmet sunmak amacıyla iftardan sonra poliklinik hizmeti vereceklerini söyledi.

Fırat, Pazartesi gününden itibaren  Dahiliye ve Çocuk Hastalıkları polikliniklerimiz gece de hizmette olacak. Dolayısıyla iftardan sonra da hizmetlerimizi aksatmadan şifa dağıtabileceğiz. Böylelikle insanlarımız da hem muayenelerini aksatmamış hem de kendilerini ihmal etmemiş olacaklar" diye konuştu.

Fırat,alınacak fark ücretleri ise gündüz mesai saatlerinde alınan ücretler ile aynı olacak olup anlaşmalı kurum indirimlerinden de aynı şekilde yine yararlanacaktır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.