Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde El Cerrahisinde Başarılı Ameliyatlar Yapılmaya Başlandı
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi   Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Nihat Gezgin, İlimizde el cerrahisinde başarılı ameliyatlar yapmasının ardından  Siirt ve çevre illerin tercihi olmaya başladı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Nihat Gezgin yaptığı açıklamada, “Ortopedi ve Travmatoloji bölümü aslında kendi içerisinde iki bölüme ayrılır. Travmatoloji bölümüyle travma geçiren hastalar tedavi görmekte, ortopedi bölümünde ise doğuştan rahatsızlığı olan ve bunun gibi doğuştan gelen kas ve iskelet rahatsızlıkları olan hastalar tedavi görmektedirler.” dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Nihat Gezgin, “ortopedi kliniği haftanın her günü ameliyat hizmeti vermektedir. Ortopedinin modern alt dalları olan spor hekimliği, el cerrahisi, ortopedik onkoloji, kalça cerrahisi, protez cerrahisi, çocuk ortopedisi gibi tüm alt branşlarda hizmetini sürdürmektedir. 

Türkiye’nin her yerinde yapılan modern ameliyatların her biri kliniğimizde de rahatlıkla yapılmaktadır. Bu yönden Sivaslıları ve çevre illerde yaşayan vatandaşlarımızı kliniğimize bekliyoruz. El cerrahisi konusunda tüm Türkiye de olduğu gibi bölgemizde de oluşan hastalıklara modern tedavileri sunmaktayız.

Örneğin; kas transferleri, sinir tamirleri, el bileği kırıkları, gecikmiş kırıklar, travma komplikasyonları, el cerrahisi gibi hastalıkların modern tedavisi kliniğimizde yapılmaktadır. Bunun yanında ortopedi onkolojik vakaları da, kas iskelet sistemleri onkolojisi ameliyatları her bölgede yapılan ameliyatlar değildir. Kliniğimizde bu tür hizmetleri de vermekteyiz.” ifadelerini kulandı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.