Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Dünyaya Gelen Üçüzler İlgi Odağı Oldu
banner229

1 ay boyunca üçüz bebeklerin yeni doğan ünitesinde takiplerini gerçekleştiren Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Bayraktar ve hastane çalışanları üçüz bebeklere yoğun ilgi gösterdi.
32 haftalık üçüz gebelik ile Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Barışçıl’a başvuran hasta düzenli takipleri yapıldıktan sonra, başarılı bir şekilde sezaryan doğum ile dünyaya geldiler.

Hasan, Hüseyin ve Mehmet adı verilen üçüzler yaklaşık 1 ay boyunca yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınarak sağlıklarına kavuşarak taburcu edildiler.

Gerçekleşen başarılı doğumun ardından, Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Bayraktar tarafından 3’üz bebekler yenidoğan ünitesine yatırılarak takip edildi.

1500 Gram olarak doğan 3’üz bebekler yaklaşık olarak 30 günün sonunda başarılı tedavi ve takipleri sonucu şifa ile taburcu edildiler.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde ilk defa üçüz bebek doğumu gerçekleştiren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Barışçıl ise doğumu sağlıklı bir şekilde sonlandırdıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Bayraktar, Üçüz bebeklerle 1 ay boyunca yakından ilgilendiğini belirterek,Hayatın kendilerine güzellikler getirmesini diledi.

Üçüz bebeklere sahip olduğu için mutlu olduğunu söyleyen aile, “Üçüz bebek sahibi olmak çok hoş bir şey. Allaha çok şükürler olsun. Çok şükür ya Rabbim bize bu hediyeyi verdi. Bazen insanlar 1 tane istiyor ama Allah’a şükür olsun bize 3 tane gönderdi. Çok şükür sağlıklı çocuklarım.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Ahmet Barışçıl’a, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Bayraktar’a  ve hastanemize çok teşekkür ederim. Bize iyi baktılar, ne gerekse yaptılar" Diye konuştular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.