Bu haber kez okundu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Uzman Doktorları Şifa Dağıtıyor
banner229

Son yıllarda hizmet kalitesini oldukça yükselten Özel Hayat  Hastanesi doktorları şifa dağıtmaya devam ediyor.

Son model tıbbı aletlerle  donanımlı hastanede ancak büyük tıp merkezlerinde yapılabilen ameliyatların bir çoğu yapılmaya başlandı.

 Bölgede yapılmayan ameliyatlar Özel Siirt Hayat Hastanesinde yapılmaya başlanınca vatandaşların tercihi Özel Siirt Hayat Hastanesinin uzman doktorları tercih ediliyor.

Ayrıca Özel Siirt Hayat Hastanesi son zamanlarda kadrosuna katmış olduğu  ve branşlarlarında başarılı uzman hekimlere vatandaşlar yoğun ilgi göstermeye başladı.

Siirt’in ilk Özel hastanesi olan Özel Siirt Hayat Hastanesinin kadrosunu güçlendirmesiyle il dışına giden hasta sayısının azaldığı, başvuran hasta sayısında artış yaşandığı öğrenildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat son bir ayda hastanemiz kadrosuna katmış olduğumuz Kulak Burun ve Boğaz Uzmanı Uzmanı Dr. Hakan Özkan ve Nöroloji Uzmanı Dr. Osman Erol'un ardından vatandaşlarımızın büyük çoğunluğunun memnun olduğunu gördük. Hastalar memnun, yakınları memnun, çalışanlarımız, doktorlarımız memnun.

Son günlerde hastanemize başvuran hasta sayısında artış yaşandı. Hastanemizi ilimizin en büyük sağlık üssü olması noktasında tüm gücümüzle çalıştıklarını belirten Fırat, Siirt Halkının hastanelerine göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.

Fırat, Etik ilkelerden asla ödün vermeden seçkin hekim kadrosu ile bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip eden; hasta ve çalışan güvenliğini ön planda tutan, hasta haklarına saygılı, uluslararası kalite standartlarında hizmet anlayışı ile güvenilir ve güler yüzlü sağlık hizmeti vermek en büyük misyonları olduğunu söyledi.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.