Bu haber kez okundu.

ÖZEL SİİRT HAYAT HASTANESİ KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Karabulut,Nöroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Ertekin ve Ortopedi Uzmanı Dr. Şeyhmus Kıran,Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Yılmaz, ve Pratisyen Hekim Dr. Muhittin Sancar Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başladılar.

Konu hakkında açıklamada bulunan Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat: birçok branşta uzman doktorlarımızla Siirt’e ve Siirtlilere kaliteli hizmet verebilmenin haklı onurunu yaşadıklarını belirtti. 

Fırat, geçen yıl yılın doktoru seçilen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Melike Karabulut,Nöroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Ayfer Ertekin ve Ortopedi Uzmanı Dr. Şeyhmus Kıran’ı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Mehmet Yılmaz, ve Pratisyen Hekim Dr. Muhittin Sancar Özel Siirt Hayat Hastanesi kadrosuna katmanın gururunu yaşıyoruz.

Necmettin Fırat, Kaliteden ve insana sağlığına duyduğumuz saygıdan ödün vermeden ilerleyeceklerini belirterek, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak ağırladığımız her hasta aile bireyimiz olduğunu söyledi. Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat:, “Siirt’ten il dışına sevklerin önüne geçmek için Uzman doktor ve Tıbbı cihaz alımı konusunda hastaneyi güçlendirdiklerini, bugün hastanede poliklinik servislerinde önemli bir artış yakaladıklarını belirterek, Özel Siirt Hayat Hastanesi olarak çağın gerektirdiği imkânlar kullanılarak her türlü yoğun bakım sağlık hizmetinin verilebildiği yoğun bakım standartını da üst düzeye taşıdıklarını, halkımıza en iyi sağlık hizmetini verme çabamız istek ve gayretlerinin artarak devam edeceğini” söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem demir 5 yıl önce

Hastanede yeni doktorlar ile beraber çalışmada artmış ilgi ve hizmetin devamlılığını dileriz