Bu haber kez okundu.

Ortopedi Doktoru Nihat Gezgin, Özel Siirt Hayat Hastanesinde Hasta Kabulüne Başladı
banner229

İlimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Nihat Gezgin, 1 Mart Çarşamba gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr.Engin Özay’ı kadrosuna kattı.

Dr. Nihat Gezgin’in 1 Mart Çarşamba gününden Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacağını ifade eden Fırat, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Siirt Hayat Hastanesine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

1 Mart Çarşamba gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak olan Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Nihat Gezgin’in alanında çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Ortopedi ve Travmatoloji hastalıkları konusunda çok tecrübeli olan Op.Dr. Nihat Gezgin; Özel Siirt Hayat Hastanesinde çalışmaktan mutluluk duyduğu belirterek, “Siirt’te böyle bir hastanede çalışmak benim için onur verici. Güçlü ekibi ve güler yüzlü personeli olan hastanemizde, hastalarımıza daha iyi hizmeti vermek için buradayım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.