Bu haber kez okundu.

Ortopedi Doktoru Ahyed Barik, 88 Yaşındaki Hastayı Sağlığına Kavuşturdu
banner229

112 tarafından Özel Siirt Hayat Hastanesine sevk edilen 88 yaşındaki Cahfer Sevgin adlı hastaya Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahyed Barik tarafından kalça kırığı ameliyatı yapıldı.

Başarılı ameliyatlara imza atan Ortopedi Doktoru Ahyed Barik, 88 yaşındaki hastanın kalça kırığı ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi.

Büyükşehir Hastanelerinde bile gerek anestezi riski, gerekse ameliyatın zorluğundan dolayı birçok doktorun yapmaya çekindiği ameliyatı Özel Siirt Hayat Hastanesi doktoru başarı ile tamamladı.

 Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahyed Barik, hastanın çekilen filminde önceden kalçasının kırıldığını ve kırılan parçanın fonksiyonunu kaybettiğini tespit ettiklerini söyledi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi Bölümü olarak her türlü ameliyatın başarılı bir şekilde yapıldığını belirten Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahyed Barik,  ise, "Şehrimizde bütün ortopedi hastalıklarının tedavilerini rahatlıkla yapabilmekteyiz. Bunun için hastaların şehrimizden başka bir şehre gitmelerine gerek yoktur.

Gerek Hastane yönetimimizin, gerek doktor arkadaşlarımızın, gerek hastane hemşirelerimizin, gerekse de hastane personelimizin bu konuda özverili çalıştığını belirtmek isterim. Hastanemizde bu büyük ve başarılı operasyonların gerçekleştirilmesinde bizlere yardımcı olan Anestezi Hekimlerimize özellikle teşekkürü bir borç bilirim" Dedi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat,"88 yaşındaki hastayı sağlığına kavuşturan, Gerekli özen ve gayreti gösteren Ortopedi - Anestezi hekimlerimize ve tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederiz. Yeni gelen Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ahyed Barik, hekimimizle daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi.

Cahfer Sevgin "Beni sağlığıma kavuşturdular. Allah doktorumuzdan razı olsun, onları başımızdan eksik etmesin" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.