Bu haber kez okundu.

Op. Dr. Recep Bayraktar’tan Başarılı Ameliyat
banner229

Geçtiğimiz günlerde Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayan Antalya Eğitim ve Araştırma hastanesinde de görev yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recep Bayraktar başarılı ameliyatlara imza atıyor.

Siirt’te yaklaşık 3 yıldır karın ağrısı ve şişkinlik şikayeti yaşayan 76 yaşındaki hastanın rahim ve sol yumurtalığına yapışık 15 santimetre çapında ve 1,5 kilo ağırlığındaki kitle ameliyatla alındı.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recep Bayraktar; 3 yıldır karnında şişkinlik ve ağrı şikâyetiyle Özel Siirt Hayat Hastanesine giden 76 yaşındaki hastayı  sağlığına kavuşturdu.

Başarılı ameliyatla ameliyatla ilgili açıklama yapan Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recep Bayraktar “76 yaşındaki hastanın 3 yıl boyunca karın şişliği şikâyetiyle hastanelerine başvurduğunu, hastanın yapılan görüntüleme tetkiklerinde (MR) da sağda yaklaşık 20cm solda 15cm kistik kitleler görüldüğünü söyledi.

Yaptığımız muayene ve tetkiklerden sonra soldaki kitlenin 15 cm'nin üzerinde olduğunu tespit ettik ve üstelik kitlenin sol yumurtalığa yapışık olduğunu gördük. Hastaya cerrahi operasyon uygulamaya karar verdik. Hastayı durumuyla ilgili bilgilendirip, onayını aldıktan sonra ameliyata aldık. Rahim ve sol yumurtalığını aldığımız hasta başarılı bir operasyonla 15 cm çapında ve 1,5 kilogram ağırlığındaki bu kitleden ve ağrılarından kurtularak sağlığına kavuştu” dedi.

Hasta yakını ise, hastanın üç senedir ağrılar çektiğini, karında şişlik olduğunu, kabızlık şikayeti olduğunu, çeşitli hastanelere tedavi için gittiğini fakat çözüm bulamadığını söyledi.

En son Özel Siirt Hayat Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Recep Bayraktar’a geldik. Muayenesinde kitlenin 15 cm olduğunu, öğrendik. Endokrin dahil her yeri gezdik fakat çareyi Özel Siirt Hayat Hastanesinde bulduk” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.