Bu haber kez okundu.

Kamu Hastaneleri Birliği Yöneticilerinden Evlerde Hasta Ziyareti
banner229
Evde tedavi hizmetlerini denetlemek amacıyla Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğinden İdari Hizmetler Başkanı Selami Demir ve beraberindekiler, hastaları evlerinde ziyaret etti.
Siirt’te evde tedavi gören vatandaşlar Kamu Hastaneleri Birliği yöneticileri tarafından ziyaret edildi. Genel Sekreterliğe bağlı sağlık tesislerinde tedavi olan hastaların ziyaretlerini hastane yöneticileriyle birlikte gerçekleştiren Demir, hastaların evde bakımları hakkında bilgiler aldı.

"HER HASTA BİZİM İÇİN ÖNEMLİDİR"

Evde hasta ziyaretleri ile ilgili değerlendirmede bulunan Demir, "Birliğimize bağlı hastanelerde tedavi gören her hasta bizim için ayrı bir önem taşımaktadır. Sağlık tesislerimiz tarafından tedavi gören hastalarımız taburcu olduktan sonra, almış oldukları hizmet kalitesinin seviyesinin belirlenmesi ve tedavi süreçlerinden memnuniyetlerini veya yaşadıkları sıkıntıları belirlemek üzere evlerinde ziyaret ediyoruz.
Hasta ziyaretlerimizde, hizmeti sunan personel ve hastane yöneticilerimiz de bulunmaktadır" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtSağlıkEv Ziyareti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.