Bu haber kez okundu.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Ceren Ekici, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

İlimizin ilk özel hastanesi olan ve hizmete girdiği günden bu yana başta Siirt olmak üzere bölge halkına 7/24 hizmet veren Özel Siirt Hayat Hastanesi, alanında uzman doktorları bünyesine katmaya devam ediyor.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Ceren Ekici Pazartesi gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak.

Özel Siirt Hayat Hastanesi hizmet kalitesini daha ileriye taşımak ve bölge halkına kaliteli ve verimli sağlık hizmeti sunmak için Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gizem Ceren Ekici’yi kadrosuna dahil ederek, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktor sayısını da 3'e çıkarmış oldu.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzman Doktorları Op. Dr. Ahmet Barışçıl ve Recep Bayraktar’dan sonra üçüncü Doktorları Gizem Ceren Ekici oldu.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necemettin Fırat, ilimizde görev yapan kaliteli Doktorları Özel Siirt Hayat Hastanemize transfer etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Ceren Ekici’nin Pazartesi gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacağını ifade ederek, Siirtli vatandaşlarımız sağlık hizmetleri konusunda en hizmete layık olduklarını ifade ederek, hastanede yeniliklerin devam edeceğini ve Siirt halkının Özel Siirt Hayat Hastanesine gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti.

Pazartesi gününden itibaren Özel Siirt Hayat Hastanesinde hasta kabulüne başlayacak olan Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Ceren Ekici, alanında çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Gizem Ceren Ekici;

*Gebelikte tarama testleri.

*Gebeliğe hazırlık ve gebe takibi.

*Normal doğum

*Ağrısız doğum (epidural anestezili doğum)

*İnkontinans cerrahileri ve (idrar kaçırma) tedavileri.

*Laparaskopik ameliyatlar

*Kısırlık tetkikleri ve tedavileri ilaçlı rahim filmi= HSG *İntra uterin inseminasyon (aşılama tedavisi)

*Genital estetik ameliyatları gerçekleiştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.