Bu haber kez okundu.

Göz Doktoru Burak Akkoyun’a Yoğun İlgi
banner229

113. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü kurası neticesinde Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesine ataması yapılan, asistanlığını istanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamlayan Siirtli hemşerimiz Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Muhammet Burak Akkoyun’a vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesinde geçtiğimiz aylarda göreve başlayan Siirtli hemşerimiz Göz Doktoru Op. Dr. Muhammet Burak Akkoyun, uyguladığı başarılı göz ameliyatlarından ve hastalara gösterdiği yakın ilgiden dolayı hastaların ilgisini çekmekle birlikte yoğun ilgi görüyor.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı hemşerimiz Op. Dr. Burak Akkoyun, hastalara yaklaşımı ve alanındaki uzmanlığı ile halkın sevgisini ve takdirini toplamaya devam ediyor.

Siirtli hemşerimiz Göz Doktoru Muhammet Burak Akkoyun mesai mefhumu gözetmeksizin hastalara şifa dağıtmak için çaba harcıyor. Hastalarına olan yaklaşımı ve tedavilerinde gösterdiği yoğun ilgiden dolayı da ilgi görüyor.

Çocuk hastaları tarafından  yoğun ilgiyle karşılaşan Akkoyun, hastalara yaklaşımının çok güzel olduğunu belirten vatandaşlar “Çok sabırlı ve müşfik bir doktor. Hastalarına karşı çok sabırlı, kırmadan, üzmeden onları dinleyip, gerekli bilgilendirmeleri yapıyor.  Aynı zamanda mesleğinde de kendisini çok iyi yetiştirmiş bir hekim. Kendi memleketi Siirt’te görev yapıyor olması bizler için bir şanstır.” Şeklinde açıklamalarda bulundular.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şahin 4 ay önce

Başarılarının devamını dilerim.

Avatar
Mehmet Mahfuz ÖZORPAK 4 ay önce

MaşAllah barek Allah Rabbim uzun ömür versin inşAllah