Bu haber kez okundu.

Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinden peş peşe uzman hekim transferleri devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde kadrosuna kattığı Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Gizem Ceren  Ekici’den sonra Genel Cerrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder’i kadrosuna kattı.

Diyarbakır Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Bölüm Başkanlığı yapmış, Genel Cerrahide uzman hekimlerin yetişmesinde çok büyük emekleri olan yapmış olduğu ameliyatlarla büyük başarılara imza atan Genel Cerrrahi Uzmanı Doçent Dr. Akın Önder Özel Siirt Hayat Hastanesinde.

Bölgenin en iyi Genel Cerrahi Hocası olan Doçent Dr. Akın Önder yapmış olduğu Kanser Cerrahisi ve Obezite Cerrahi ameliyatlarını başarılı bir şekilde gerçekleştirdiği öğrenildi.

Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Akın Önder, tarafından, Obezite Cerrahisi,Mide Balonu, Mide Botoksu,Troid Cerrahi,Meme Cerrahisi, Laparoskopik Cerrahi,Tümor Cerrahisi,Hemoroid,Fiisür ve Fıtık Cerrahisi konusunda başarılı ameliyatlar gerçekleştirdiği öğrenildi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Akın Önder, tarafından, Minimal invaziv cerrahi (laparoskopi, endoskopik cerrahi), acil cerrahi, meme cerrahisi, endokrin cerrahisi (guatr, böbrek üstü bezi), sindirim sistemi cerrahisi, karaciğer, pankreas, safra yolları cerrahisinde öncü uygulamalarda bulunulmaktadır. Ayrıca Laparaskopik (kapalı) fıtık cerrahisi başarıyla uygulanmaktadır.

Doçent Dr. Akın Önder tarafından ayrıca, Kolon rektum (kalın bağırsak) hastalıklarının tedavisi, özellikle hemoroid (basur), fistül, fissür çatlak gibi anal (makat) bölge rahatsızlıklarında ameliyatlı ve ameliyatsız (laser, lastik bant, botox) tedavileri günü birlik yatışlar şeklinde yada ayaktan yapılabilmektedir. Genel cerrahi birimi olarak modern tıbbın gereksinimi olan her türlü görüntüleme yöntemini (dinamik 3 fazlı tomografi, magnetik rezonans, ultrasonografi, endoskopi, mamografi, röntgen) deneyimli uzmanlar nezaretinde kullanabilmekteyiz.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Cerrahi bölümünde muayene, tetkik ve tedavisi yapılabilen hastalıklar:

- Tiroid bezi hastalıkları  (guatr, hipertiroid, tümör)

- Meme kanseri, memenin iyi huylu hastalıkları

- Yemek borusu hastalıkları

- Mide kanseri

- İnce bağırsağın cerrahi hastalıkları, bağırsak tıkanmaları

- Kolon rektum tümörleri, iltihabi hastalıkları

- Anorektal hastalıklar (tümörler, hemoroid, analfissür, fistül)

- Karaciğerin iyi ve kötü huylu tümörleri kistleri (kedi, köpekten geçen iltihabi kistler özellikle)

- Tıkanma sarılıkları

- Safra kesesi yolları taşları, tümörleri

- Pankreas kisti ve tümörleri

- Akut ve kronik pankreatitler,dalağın cerrahi hastalıkları

- Karın duvarı ve kasık fıtıkları, ameliyat sonrası oluşan fıtıklar

- Çeşitli yumuşak doku enfeksiyonları

- Travmalar ve acil cerrahi

- Apandisit (kapalı, açık yöntemler)

Klinik sonuçların elde edilmesinde güncel teknoloji ve cihazlarla donatılmış bir ameliyathane olması ve gereksinim halinde modern cerrahi yoğun bakım ünitesi ile Özel Siirt Hayat Hastanesi hastalara önemli bir katkı sunuluyor.

Özel Siirt Hayat Hastanesinde yatan hasta, poliklinik ve acil servis hizmetleri 7 gün 24 saat kesintisiz devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.