Bu haber kez okundu.

Ebe, Hemşireler ve Anneler Günü Kutlandı
banner229

12- 18 Mayıs Hemşirelik Haftası, Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen etkinlikle  kutlandı. 

Etkinliğe; Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Erhan Özenç, Hastane Yöneticileri ve Sağlık Tesislerimizde görev yapan Sağlık Personelleri ve aileleri katıldı. 

Siirt İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Fikret Can, “Sağlık, bireylerde zorunlu, vazgeçilmez ve hayatın her döneminde aynı önemi koruyan temel ihtiyaçlarımızdandır. Ebe ve Hemşirelerimiz özveri, sabır ve hoşgörü içerisinde insanlığa hizmet etmektedir. Bu kutsal meşakkatli mesleği icra eden tüm ebe ve hemşirelerimizin gününü kutluyorum.” Dedi..

Siirt Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Muazzez Aydın, Hemşireliğin kutsal mesleklerden biri olduğunu vurgulayan AYDIN, “Sağlık hizmetinin olmazsa olmazlarından biri de sevgili hemşirelerimizdir. Sevgi, saygı ve sabırla yerine getirmektedir. Tüm hemşirelerimizin gününü kutlarız.” diye konuştu.  

Etkinlik kapsamında salon girişinde çikolata verildi. Konuşmaların ardından pasta kesimi yapıldı. Hemşireler, Ebeler ve Anneler Günü etkinliği, müzik grubu eşliğinde eğlenceli dakikalar geçiren ve stres atan sağlık personellerinin halay çekmeleriyle program son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 7 yıl önce

sirt ili kamu hastaneler birliği bu tur organısazyonlarla adının sureklı geçmesi gerçekten de cok güzel. sağlıkta olan basarılarını demekkı bu sekıllde depoluyor emeği gecen herkese cok tesekkur ederım basta siirt lii kamu hastaneler birliği genel sekreteri ve ekibi