Bu haber kez okundu.

Dr.Önder Altaş, Safra Kesesi Ameliyatı İle Göbek Fıtığı Ameliyatını Tek Seansta Gerçekleştirdi
banner229

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Önder Altaş tarafından 37 yaşındaki hastaya Laparoskobik yöntemle safra kesesi ve göbek fıtığı ameliyatı yapıldı.

37 yaşında hasta Özel Siirt İbni Sina Hastanesine şiddetli ağrı ile başvurdu. Hastanın sağ tarafında beline kadar vuran bir ağrıyla Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Önder Altaş’a başvurdu.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Önder Altaş hastanın safra kesesinde taş varlığı ve karın boşluğunun ön duvarının kaslarının ayrılması (göbek fıtığı) şikayeti ile geldiğini belirterek,laparoskopik (kapalı) bir operasyon ile her iki sorunu da ortadan kaldırdıklarını belirten Dr. Altaş, Bu birleştirilmiş bir operasyon yöntemi olduğunu söyledi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr.Önder Altaş ameliyat ile ilgili yaptığı açıklamada; Safra kesesinin ilk çıkarıldığı ve göbek fıtığı alanına karın duvarı defektini tamamen kaplayan bir MESH yama yerleştirildiği başarılı bir laparoskopik operasyon gerçekleştirildi.

Zamanla, kaslar yama boyunca büyür ve güçlü bir duvar oluşturarak fıtığın tekrar etmesini önler. Ameliyattan bir gün sonra hasta sağlığına kavuşarak taburcu edildiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.