Bu haber kez okundu.

Dr.Erden’den Tatile Pürüzsüz Bir Ciltle Çıkmak İsteyenlere Öneriler
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İlker Erden, yaz mevsiminde uygulanabilen dermo-kozmetik uygulamalar hakkında bilgi verdi.

Hayal ettiğiniz tatile gitmek üzeresiniz ancak başta kırışıklıklarınız ve son dönemlerde kendini gösteren fazla yağlarınızdan dolayı dış görünümünüzden memnun değilsiniz. Bu süreçte paniğe kapılmayın. Yaz aylarında yapılamayacağını düşündüğünüz ancak son derece güvenle uygulanabilen kozmetik dermatoloji uygulamaları kısa sürede istediğiniz görünüme kavuşmanıza yardımcı olabilir.

Bölgesel incelme ve selülit tedavileri bu yöntemlerle daha kolay
Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İlker Erden, Yazın gelmesi, mayo bikini sezonunun açılmasıyla lokal fazlalıklar, bacaklar ve kalçada selülite bağlı dalgalanmalar kadınları rahatsız etmeye başlamaktadır. Fosfatidilkolin ve L-karnitin içeren enjeksiyon lipoliz olarak adlandırılan mezoretarapi uygulamaları ve selülit patofizyolojisinde etkili olduğu gösterilen L-karnitin, organik silikon, kafein, melilot extract gibi etken maddelerin karışımından oluşan selülit mezoterapileri bu dönemde en sık uygulanan tedaviler arasındadır. Mezoterapi tabancasıyla gerçekleştirilen bu uygulama, radyofrekans, vakum, infrared kombinasyonundan oluşan cihazlarla kombine edilebilmektedir.

Yüz mezoterapisi ile yazın etkilerinden cildinizi koruyun
Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İlker Erden, Yazın güneş, deniz ve havuzun kurutup cansızlaştırdığı cilt hyaluronik asit, A,C,E vitamini, antioksidan aminoasit ve mineraller içeren mezoterapi uygulamalarıyla canlandırılabilmektedir. Orta cilt tabakasına topikal ürünlerle ulaştırılamayan bu moleküler mezoterapi tekniğiyle bu bölgeye uygulanabilmektedir.

Botulinum toksin dünyada en sık uygulanan yöntem
Botulinum toksin uygulamaları yaz döneminde güneş ışınlarının etkisiyle göz kısma ve kaş çatma mimiklerinin daha yoğun kullanımına bağlı oluşan çizgilenmeleri çözme konusunda da büyük fayda göstermektedir. Etki 3-4 gün sonra başlayıp 10. günde oturmaktadır. Uygun teknik ve dozla, ortalama 4 aylık aralarla yapılan enjeksiyonlarla, yaygın yanlış algının aksine yüzde şişlik, şaşkın, donuk bir ifadeye yol açmaksızın mimik çizgilerinin önüne geçebilmektedir.

Dolgu uygulamaları ile yazın da canlı ve genç bir cilde sahip olun
Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İlker Erden, Yaş almayla beraber yanaklarda sarkma, boşalma, burun yanı çizgileri, çene kontüründe sarkma, dudak dolgunluğunda azalma, gözaltlarında oluklanma gibi yaşlanma bulguları meydana gelmektedir.

Dudaklara hacim kazandırmak, burun yanı çizgilerini yumuşatmak, yanaklara Ogee eğrisi denilen görünümü kazandırmak, yaşla, bazen de genetik olarak gözyaşı oluğunun derin olduğu kişilere dinlenmiş görünüm vermek, kaşları yükseltmek, botulinum toksin uygulamalarının yeterli gelmediği alın, kaş arası ve göz kenarı çizgilerini düzeltmek amacıyla dolgular kullanılmaktadır. Yine bu dolgularla hafif burun kemerleri gizlenir, burun ucu düşük kişilerde burun ucu yükseltilerek dudakla burun arasındaki açı istenilen düzeye getirilebilmektedir.

Radyofrekans yöntemi cildin kalitesini ve esnekliğini artırıyor
Özel Siirt Hayat Hastanesi Cildiye (Dermatoloji) Uzmanı Uzm. Dr. İlker Erden, Özel tasarlanmış mikro iğneler aracılığıyla cilt altına radyofrekans enerjisi verilmektedir. Altın iğneli radyofrekans yöntemi ile yeni kolajen ve elastin sentezi uyarılarak cilt kalitesi, esnekliği artırılabilmektedir. 0,5-3,5 mm’ye kadar cilt derinliğine inebilen ve geçtiği bölgenin tamamına radyofrekans enerjisi veren bu sistem cildin tüm katmanlarını etkilediğinden epidermis ve dermisteki problemleri aynı anda tedavi edebilme imkanı sunmaktadır.

Tek seansta farklı bir görünüm
Altın iğne radyofrekans yöntemi sayesinde ciltteki ton farklılıkları, akne izleri, yara izleri, lekeler, ince kırışıklıkların tedavisi, cildin genç ve dolgun görünüm alması, çene kontürünün belirginleşmesi, gıdı toparlama, genişlemiş gözenek tedavisini mümkün kılmaktadır. Bu yöntem kadın-erkek tüm yaş gruplarına ve tüm cilt tiplerine yaz-kış uygulanabilmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.