Bu haber kez okundu.

Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Mustafa Nevzat Firidin Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde
banner229

Siirt Eğitim ve Araştırma hastanesinden istifa eden başarılı Doktor Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nevzat Firidin Özel Siirt İbni Sina Hastanesinde hasta kabülüne başladı.

Sağlik alanında adından sıkça söz ettiren güçlü hekim kadrosuna her geçen gün bir yenisini ekleyen Özel Siirt İbni Sina Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nevzat Firidin hasta kabulüne başladi. 

Yrd. Doç. Dr. Mustafa Nevzat Firidin'nin mikro cerrahi ile bel ve boyun fitığı ameliyatları, lazer ile kamerali kapali sistem bel fitığı ameliyatları, bel daralmasi, omurilik sikışmasi ameliyatlarıi, bel, sirt, boyun omurga kirıkları ameliyatlari, beyin kanaması ameliyatları, beyin, beyincik ve omurilik tümörleri tedavileri ilgi alanlar olduğu öğrenildi.

Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Abdullah Sarı, “Hastane olarak bölgenin en çok ihtiyaç duyduğu branşlarda hastaların hekim seçme hakkini sonuna kadar kullanabilecekleri sayida uzman hekim bulundurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aramıza yeni katılan hekimimize görev hayatında başarılar diliyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.