Bu haber kez okundu.

Anestezi Uzmanı Dr. Taşkın Tuna Özkılıç, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

İlimizde 12 yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışan Anestezi Uzmanı  Dr. Taşkın Tuna Özkılıç bugün itibariyle Özel Siirt Hayat Hastanesinde göreve başlıyor.

Halk arasında ağrı doktoru olarak bilinen Anestezi Uzmanı Dr. Taşkın Tuna Özkılıç, uygulanan tedavi yöntemleriyle ilgili bilgi vererek; aktif olarak vaka alımı, uyutarak endoskopi, kolonoskopi, ağrı polikliniği ve diş hekimlerinin teklifi doğrultusunda sedasyon uygulandığını ifade etti.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Müdürü Necmettin Fırat;'' Hastanemizdeki doktorlarımızla poliklinik hizmetlerinde halkımıza en iyi sağlık hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz. Anestezi Uzmanı Dr. Taşkın Tuna Özkılıç'ın göreve başlamasıyla çok mutlu olduk.

Anestezi Uzmanı Dr. Taşkın Tuna Özkılıç Özel Siirt Hayat hastanemizde göreve başlamış olup, alanında uzman hekimler ile kadromuz güçlenmeye devam etmektedir. Daha önce 12 boyunca ilimizde çalışan Hasta kabulüne başlayan doktorumuz Taşkın Tuna Özkılıç’a başarılar diler, ilimiz ve hastalarımız için hayırlı olmasını temenni ederiz."İfadelerini kullandı.

Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı Dr. Taşkın Tuna Özkılıç 12 yıl önce ilimize geldiğinde ilk işi yamaç paraşütü sporunu Siirtli gençlere sevdirmek oldu.

Botan Vadisi'nde verdiği yamaç paraşütü eğitimlerine bugüne kadar 200'ün üzerinde öğrenci yetiştiren Dr. Taşkın Tuna Özkılıç, bugün itibariyle Özel Siirt Hayat Hastanesinde göreve başlıyacak olması yamaç paraşütü sevdalılarınıda sevindirdi.

Özel Siirt HayatHastanesi’nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak göreve başlayacak olan Dr. Taşkın Tuna Özkılıç’a başarılar dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.