Bu haber kez okundu.

29 Şubat'ta İlimizde  4 Bebek Dünyaya Geldi
banner229
Şubatın 29 çektiği "artık yılın" 2016'ya denk gelmesiyle dün dünyaya gelen bebekler, doğum günlerini dört yıl ara ile kutlayacak.
Siirt Devlet Hastanesi Kadın Doğum servisinde 29 Şubat'ta şuana kadar 4 çocuk dünyaya geldi.
Siirt'te 29 Şubat'ta dünyaya gelen bebeklerini kucağına alan ailelerden bazıları, özel bir tarih olduğu için mutluluk, bazıları ise bebeklerinin doğum gününü 4 yılda bir kutlayacakları için üzüntü yaşadı.
Siirt Devlet Hastanesi Müdürü İrfan Ekmen, hastanede doğum yapan anneleri ve bebeklerini ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. 29 Şubat'ta 5. çocuğunu kucağına alan Vesile Şanlı, bugün dünyaya gelen bebeğine Nurullah ismini verdi.
Anne Şanlı, "Dört yılda bir çocuğumun doğum günü kutlayacağımdan bizim için daha değerli olacaktır. Çünkü diğer çocuklarımın doğum gününü her yıl kutlayacağım, bu çocuğumun ise 4 yılda bir" dedi.
Doğumu gerçekleştiren uzman Dr. Tahir Kaçar, bebeğin 3 kilo 900 kilogram ağırlığında ve sağlıklı olduğunu belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.