Bu haber kez okundu.

101 yaşındaki Emine Nine, Özel Siirt Hayat Hastanesinde Tedavi Oldu
banner229

Pervari ilçemizden gelen 101 yaşındaki Emine Babat Özel Siirt Hayat Hastanesinde tedavi oldu.

1922 Pervari doğumlu Emine Babat Özel Siirt Hayat Hastanesi Ortopedi Doktoru Nihat Gezgin’in yanında muayenesini yaptırarak, tedavi oldu.

Sık sık yaşamış olduğu Diz ağrılarını hafifletmek için adını çocuklarından duyduğu Özel Siirt Hayat Hastanesinin başarılı Ortopedi Doktoru Nihat Gezgin’e muayenesini yaptırarak şifa bulmaya çalıştı.

Hastanede kaldığı süre zarfında doktorunun her talimatını yerine getiren 101 yaşındaki Emine Bayat, başka bir belirti göstermeyince taburcu edilerek evine gönderildi.

Ortopedi Doktoru Nihat Gezgin tarafından muayenesi yapılan 101 yaşındaki Emine Bayat kendisine göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Özel Siirt Hayat Hastanesi Doktorlarına ve çalışanlarına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.