Bu haber kez okundu.

Xint Kadın ofis Kıyafetleri!
banner229

Sonunda sonbahar kapıda! Sıcaklardan bunalan bünyelere ilaç gibi gelen serinliklerde gardırobunuzu elden geçirme vakti geldi. Sonbahar demek evde film keyfi, yağmur çizmeleri, sıcak içilen kahveler, sıcacık pijamalar, ceket ve yumuşacık hırkalar demek. XINT - cepli hırkaa

Gündelik yaşantıda hafta sonu açık havada uzun yürüyüşler belki yerini sıcak kafelere ve uzun yapılan kahvaltılara bırakacak. Böyle günler için hem şık hem de rahat olacağınız denim ceketler, bol salaş kadın hırka modelleri yeni sezon Xint koleksiyonunda sizleri bekliyor. XINT - Xint Yuvarlak Yaka Kendinden Desenli Ceket

Ayrıca ofis giyimi için gardırobunuzu düzenlerken aksesuarlara bolca yer verip, tarzınızı güçlendirecek detaylara daha çok alan açabilirsiniz.

Belki bir gardırop düzenlemesi, belki de bir stil güncellemesi iyi olur. Her tarza uyan pantolon modelleri sayesinde kombinlerinizi rahatça tamamlayacaksınız. Ofis şıklığı ya da sokak stili bugün hangisi sizsiniz? Yüzlerce model arasından seçim yapmakta epey zorlanacaksınız. Kadın ceket modelleri her zaman ciddi olmak zorunda değil. Dökümlü kumaştan, kemer detaylı ceketlerle spor bir görüntü yakalayabilirsiniz.

XINT - Xint Yüksek Bel Skinny Kalıp Pantolon

Bu sezon 70’lerin modası fitilli kumaşlar yine çok moda olacak. Kadife kadın pantolonlar rengarenk modelleriyle gardırobunuzda yer buluyor. Ayrıca bu sezon tepeden tırnağa ışıltılı ve parıltılı olacağız gibi. Metalik ve parlak renkler ön plana çıkıyor. Soğuk günlerde kat kat giyinme olayını bile bir stil akımına dönüştürebilirsiniz. Kışın soğuk ve kasvetli günlerinde bir bahar havası estirebilirsiniz. Birbirinden güzel desenlerden oluşan Xint kadın koleksiyonu size bu konuda oldukça yardımcı olacak. Dünya trendlerini yakından takip eden Xint online alışveriş ile zamandan tasarruf yapmanızı sağlıyor. Yüzlerce modeli sadece tek tıkla kıyaslama imkanı sağlıyor. Cazip fırsat ve avantajlar ile uygun fiyatla en güzel modellere ulaşabilirsiniz. Kapıda ödeme seçeneği ile %100 güvenli bir alışveriş süreci geçirirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
GİYİMXintKadın Giyim
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.