Bu haber kez okundu.

Yıldız ve Özsabuncu Ailelerin Mutlu Günü
banner229

İş İnsanı Servet Özsabuncu’un biricik Kızı Neslihan Özsabuncu  ve M. Şakir Yıldız’ın biricik oğlu Eyyüp Yıldız ile Kerem  Düğün Salonunda görkemli bir düğünle dünya evine girdiler.

Özsabuncu ve Yıldız ailelerinin düğün  törenine Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve eşi Güney Hacıbektaşoğlu ile birlikte  katıldı.

Şahitler huzurunda  bir birlerine söz vererek ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen Eyyüp  ve Neslihan  çifti, tebrikleri kabul ederek kendilerini yalnız bırakmayan ve mutluluklarına ortak olan herkese  teşekkür ettiler.

Genç çiftleri kutlayan Vali Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, bu birlikteliğin her iki aile adına hayırlı olmasını temenni ederek, Neslihan ve Eyüp çiftine mutluluklar dileyerek, evlilik cüzdanını geline takdim etti.

Vali Hacıbektaşoğlu, Özsabuncu  ve Yıldız ailelerine hayırlı olmasını temenni etti.

Gelinin babası Servet Özsabuncu, düğün boyunca davetlileriyle yakından ilgilenerek, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayarak yanlarında bulunan bütün davetlilere teşekkür etti.

Medya Siirt ailesi olarak Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerken, Özsabuncu  ve Yıldız ailelerini de kutluyoruz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.