Bu haber kez okundu.

YEŞİLAY CEMİYETİNDEN VALİ HACIBEKTAŞOĞLU’NA ZİYARET
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu, Türkiye Yeşilay Derneği Siirt Şube Başkanı Dr. Mehmet Mesut Yılmaz ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyarette; Dernek Başkanı Dr. Mehmet Mesut Yılmaz ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali Hacıbektaşoğlu, Yeşilay Cemiyeti’nin Siirt’te yürütmekte olduğu çalışmalar hakkında da bilgi aldı.

Vali Hacıbektaşoğlu, gelecek nesilleri madde bağımlılığı ve zararlarından korumak ve bilinçlendirmek için başta aileler olmak üzere toplumun her kesimine önemli görev ve sorumluluklar düştüğünü kaydetti.

Vali Hacıbektaşoğlu Dernek başkanı ve üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

Yeşilay Siirt Şubesi Başkanı Dr. Mehmet Mesut Yılmaz ise Vali Hacıbektaşoğlu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


​​​​​​

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.