Bu haber kez okundu.

Yener Tanık’tan Batman’da Selde Hayatını Kaybeden Aileye  Ziyaret
banner229

Siirtli hemşerimiz Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Yener Tanık, Batman’da meydana gelen sel felaketinin olduğu bölgede tetkik ve incelemelerde bulundu.

Tanık,Şırnak İlçesine bağlı İdil ilçesinde Kızılay Genel Kuruluna katıldı.

Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi hemşerimiz Yener Tanık, Batman’da meydana gelen sel felaketinin olduğu bölgede incelemelerde bulunarak, selden etkilenen aileleri ve evleri ziyaret etti. 

Olay yerinde hayatını kaybeden üç vatandaşın ailelerine başsağlığı ziyaretinde bulunan Tanık, bu ailelerin mağduriyetlerinin  en yakın zamanda Valilik, Kızılay ve AFAD tarafından giderileceğini belirterek, ailelere yardımcı olacaklarını söyledi.

TANIK, İDİL KIZILAY GENEL KURULUNA KATILDI

Yener Tanık, ayrıca Şırnak İdil ilçe Kızılay Başkanlığı olağan genel kuruluna iştirak ederek, olağan genel kurulu gerçekleştirdi ve genel kurulda seçilen Mehmet Karadeniz’le ve yönetimine başarılar diledi.








Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.