Bu haber kez okundu.

Yangının Elektrik Kontağından Çıktığı Anlaşıldı
banner229

Siirt’te Özel İbni Sina Hastanesinde meydana gelen yangın ile ilgili açıklamada bulunan hastane yetkilileri yangının elektrik kontağından çıktığını ve anında yapılan müdahale ile söndürüldüğünü açıkladılar.

Meydana gelen yangından ötürü yoğun bakım ve bebek ünitesinden bulunan hastalarından hastaneden çıkarılarak sevk edildiğini açıklayan Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Abdullah Sarı, “Hastanemizin tek odasında ve boş odasında yangın çıkmıştır. Yangın elektrik aksamında ötürü çıkmıştır” dedi. 
Çıkan yangından hastaların ve personellerin zarar görmemesi için tahliye işlemi yaptıklarını belirten Hastane Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Abdullah Sarı, “Hemen müdahale ettik ancak ciddi bir duman yoğunluğu oluştu. Biz her ihtimale karşı hastalarımız dumandan etkilenmesin diye özellikle yoğun bakım ünitesinde bulunan hastalarımızı tahliye ettik.

Bu konuda Sağlık Müdürlüğünden yardım istedik sağ olsun diğer hastaneler ve Sağlık Müdürlüğü ambulanslarını gönderler. Yeni doğan yoğun bakımda ki ve yetişkin yoğun bakımdaki hastalarımızı diğer hastanelere geçici bir süre ile gönderdik.

Bunun dışından çok şükür kimsenin kılına bir zarar gelmedi. Herhangi bir yaralımız bulunmamaktadır ve faaliyetimize devam ediyoruz. Bu katın temizlenmesinin arından hizmete kaldığı yerden devam edecez” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih yılmaz 4 yıl önce

çok geçmiş olsun, ilimize hizmet veren önemli işletmelerden biri, çok şükür erken müdahale edildi. diğer özel hastanenin de çalışan ve idarecisinin orda olması ve yardımcı olmalarını takdir ettim.