Bu haber kez okundu.

Veysel Karani Belediye Başkanı Akgün'den ATO Başkanı Gürsel Baran’a Ziyaret
banner229

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün ve Ak Parti Belde Başkanı Bedri Görgün Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı  Gürsel Baran’ı makamında ziyaret ettiler.

Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran ile bir araya gelen Akgün, büyük bir üye sayısına sahip olan ATO’nun önemli çalışmalar yaptığını belirterek Gürsel Baran’a ve yönetime başarılar diledi.

Misafirlerini makamında ağırlayan Baran ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Akgün ve AK Parti Belde Başkanı Görgün’e teşekkür etti.

Veysel Karani Belediye Başkanı Murat Akgün, ATO başkanımız Sayın Gürsel Baran’ın gösterdiği ilgi ve alakan dolayı ziyadesiyle memnun kaldıklarını belirterek,  ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.