Bu haber kez okundu.

VALİLİK BASIN DUYURUSU
banner229

Koronavirüs (Covid-19) salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, sosyal mesafeyi koruma ve yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İl Pandemi Kurulu’nun 15/05/2020 tarih ve 2020/21 sayılı kararı ile Siirt il genelinde tüm vatandaşların maskesiz sokağa çıkması yasaklanmıştı.

Maskesiz sokağa çıkanlar ve alınan önlemleri ihlal edenler hakkında 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282.maddesi uyarınca 900 TL idari yaptırım cezası uygulanacaktır.

Uygulamada herhangi bir aksaklığın yaşanmaması için tüm vatandaşlarımızın maskesiz açık alanlara çıkmaması önem arz etmektedir. İl genelinde denetimler artarak devam edecektir.

Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

SİİRT VALİLİĞİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.