Bu haber kez okundu.

VALİLİK BASIN DUYURUSU 
banner229

05 Temmuz 2020 günü Siirt İli Merkez İlçe Gökçebağ J.Krk.K.lığı sorumluluk alanında bulunan Tahta Memdük Mevkiinde tekne taşımacılığı yapan (2) grubun kavga ettiği vatandaşlar tarafından 156 Jandarma İhbar Hattına bildirilmiştir.

Olayın öğrenilmesini müteakip süratle jandarma devriyesi ve J.Komd. timleri tarafından olaya müdahale edilmiş ve kavga büyümeden sonlandırılmıştır. (6) şahıs hayati tehlikesi olmayacak şekilde çeşitli yerlerinden yaralanmışlardır. Yetkili Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek kavgaya karıştığı tespit edilen (13) şüpheli gözaltına alınmış ve haklarında adli işlem başlatılmıştır.

Siirt İl Jandarma Komutanlığı, başta terörle mücadele görevleri olmak üzere, kamu düzeni ve huzurun devamı ile genel emniyet ve asayişin sağlanması için milletinin emrinde kararlılıkla görevine devam etmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.