Bu haber kez okundu.

VALİ YARDIMCISI ÖZTÜRK, GENÇLERLE BİRLİKTE MASKE DAĞTTTI, VATANDAŞLARI AŞI OLMAYA DAVET ETTİ
banner229

Siirt il genelinde kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Valilik koordinesinde başlatılan seferberlik ve aşı çalışmaları devam ediyor.
Vali Yardımcısı Samet Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, kurum personeli, gençlik liderleri ve gönüllü gençler ile birlikte vatandaşları aşı olmaya davet ederek, maske dağıttı. 
Vali Yardımcısı Öztürk ekiplerle birlikte yoğunluğun olduğu, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Cumhuriyet, Güres ve Aydınlar caddesi ile Helvacılar çarşısında vatandaşlara maske dağıttı, Kovid-19 tedbirlerini aktardı.
Maske dağıttığı vatandaşları aşı olma konusunda da çağrıda bulunan Vali yardımcısı Öztürk, bir yolcu servis minibüsündeki yolcularla görüşerek maske takmaları konusunda uyarılarda bulundu.
Öztürk, Valimiz Sayın Osman Hacıbektaşoğlu’nun himaye ve destekleri ile il genelinde salgınla mücadelede ve özellikle aşılma konusunda seferberlik başlatıldığını ve çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belitti. 
Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç ta,  pandeminin çıktığı ilk günden beri çalışmalara katkıda bulunduklarını ve geçtiğimiz yıl 12 bin maske dağıttıklarını belirtti.
Öztürk, Cumhuriyet Meydanında bulunan aşı noktasını da ziyaret ederek, personelle bir süre sohbet etti ve  çalışmalar hakkında bilgi aldı.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.