Bu haber kez okundu.

Vali Vekili Mutlu “Depremzede Kardeşlerimizin Maddi Manevi Yanındayız”
banner229

Siirt Vali Vekili Abdulhamit Mutlu, deprem bölgesinden ilimize gelen depremzede vatandaşlarımızı tedavi gördükleri Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ziyaret etti, şifa dileklerinde bulundu. 
Ziyarette, vatandaşların sağlık durumları hakkında hastane yetkililerden bilgi alan vatandaşlarla tek tek ilgilenen Vali Vekili Mutlu; “Devletimiz, tüm imkânlarıyla maddi ve manevi olarak afetzede vatandaşlarımızın yanındadır." dedi.
Devlet Millet ele ele vererek bu büyük felaketin yaralarını hep birlikte saracaklarını belirten Vali Vekili Mutlu, “Vatandaşlarımızın barınma, iaşe ve tüm ihtiyaçları Valiliğimiz ve tüm kurumlarımız tarafından geciktirilmeksizin karşılanmaktadır.  Depremzede vatandaşlarımızı ilimizde en güzel şekilde misafir edeceğiz. Bu zor süreçte bütün imkânları ile yardıma koşan kadirşinas Siirt halkımıza da şükranlarımı iletiyorum.” dedi.
Daha sonra Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Depremzede kayıt masalarını ziyaret eden Vali Mutlu, daha sonra Siirt İsmail Fakirullah KYK Erkek öğrenci yurdunu da ziyaret etti.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.