Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya’nın Daveti Üzerine Mersin Tüccarlar Derneği Yatırım İçin Siirt’e Geliyor
banner229

Üyelerinin büyük çoğunluğunu Siirtli hemşerilerimizin oluşturduğu Mersin Tüccarlar Derneği üyeleri Vali Dr.Kemal Kızılkaya’nın davetlisi olarak Siirt’e geliyor.

Dernek Başkanı Hüseyin Timurtaş, 21 Eylül’de gerçekleştirmeyi planladıkları ziyaretin amacının tarım ağırlıklı yatırım imkanlarını araştırmak olduğunu söyledi.

Muhabirlerimize özel açıklamalarda bulunan Timurtaş: “Siirt valisi sayın Dr.Kemal Kızılkaya’nın davetlisi olarak Siirt’i ziyaret ederek, yatırım imkanlarını araştıracağız. 1400 üyesi bulunan derneğimizin bende dahil olmak üzere, 500’ü Siirtlidir. Baba memleketimizde yatırım imkanı bulursak mutlu oluruz” dedi.

Timurtaş, ziyaret sırasında yatırım amaçlı olarak Tarım ve Orman İl Müdürlüğü yetkilileri ile birlikte çeşitli inceleme ve temaslar yapacaklarını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.