Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya’dan Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’ya Ziyaret
banner229

Vali/Belediye Başkan Vekili Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu’ya iade-i ziyarette bulundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Kızılkaya, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'ya ve Oda Yönetimine çalışmalarında başarılar diledi. 

Siirt'teki birlik ve beraberlik ruhunun, kentin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişimine büyük katkı sağladığını ifade eden Vali Kızılkaya, "Şehrimizin kalkınması için kamu kurum ve kuruluşları, yerel yönetimler, odalar ve sivil toplum kuruluşları ile birlikte işbirliği içinde daha çok çalışacaklarını" belirtti.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.