Bu haber kez okundu.

Vali Kızılkaya, Siirt Bilim Teknik Koleji'nin Bilim Fuarına Katıldı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Siirt Bilim Teknik Koleji'ni ziyaret etti. 

Okulun genel durumu, çalışmaları ve okulda yürütülen projeler hakkında bilgi alan Vali Dr. Kemal Kızılkaya, yıl sonu Bilim Fuarı Sergisi'nde öğrencilerle buluştu. 

Bilim fuarı sergisini gezerek inceleyen Vali Kızılkaya, öğretmen ve öğrencileri kutladı.

Mesleki eğitimin geleceğimize yapılan en değerli yatırım olduğunu belirten Vali Kızılkaya,”Sanayide ara eleman ihtiyacımızı bu okullarımızdan karşılanması noktasında valilik olarak her türlü desteği veriyoruz. Destek vermeye devam edeceğiz”. İfadelerini kullandı.

Bilim Fuarına Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük, İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Fuat Özgür Çalapkulu,kurum müdürleri ve  veliler katıldı.







Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serdar kara 2 ay önce

Bu gibi açılış sergi yanda etkinliğe en fazla katılan müdür gördüğümüz kadarıyla AFAT müdürü oluyor her yere koşuyor adeta durmak yok yola devam nasılda vakit bulabiliyor bence diğer yöneticilere bunun sırrını anlatsın