Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu’ndan 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler Günü Mesajı
banner229

Vali/Belediye Başkan V. Osman Hacıbektaşoğlu 10 Ocak Gazeteciler ve İdareciler günü münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Vali Hacıbektaşoğlu yayınladığı mesajlarında; “Güçlü bir basın, ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatıdır. Şeffaf, demokratik, açık bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri de şüphesiz özgür ve tarafsız basının varlığıdır.

Bilginin küresel bir güç olduğu çağımızda, doğru ve tarafsız bilgiye ulaşmada en etkili araç olan basınımız, vatandaşlarımıza doğru haber verme, ilkeli ve objektif yayın yapma gibi önemli bir görevi ifa ederken, milletimizin ortak sesi olmasından öteye, kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir.

Basınımız, görevini yaparken de hukukun evrensel değerlerinden sapmamalı, kişilerin temel hak ve hürriyetlerine saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Basınımızın bu ilkeleri her zaman üstün tutacağına olan inancım tamdır.

Zor şartlar altında gece gündüz, kar kış demeden 7 gün 24 saat görev yaparak, halkın haber almasına aracılık eden ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdüren basın mensuplarımızın gayretleri her türlü takdiri hak etmektedir.

Öte yandan, ilimizde görev yapan yerel, yaygın tüm medya çalışanları, ilimizin sahip olduğu sosyal, ekonomik ve kültürel değerlerinin korunup geliştirilmesinde gayret göstermekte, ilimizin her alanda gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine mesleki imkânlarını kamuoyuna sunarak, katkıda bulunmaktadırlar.

Bu duygularla, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.”

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nüz kutlu olsun.

VALİ OSMAN HACIBEKTAŞOĞLU’NUN 10 OCAK İDARECİLER GÜNÜ MESAJI

Vali Hacıbektaşoğlu yayınladığı mesajında; “Mensubu olmaktan her daim onur duyduğum Mülki İdare Amirliği mesleğinin bu anlamlı gününde, vazifesini büyük bir hizmet aşkıyla ifa eden tüm meslektaşlarımın ‘İdareciler Günü’nü kutluyorum.

“İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın” anlayışı içinde ülkesine ve milletine hizmet etme bilinci ile görev yapan mülki idare amirleri, devletimizin en köklü, en temel, en önemli yapı taşlarından biridir. 

Halkımızın talep ve ihtiyaçlarını tespit edip çözümler üreten, ülkemizin ekonomik, sosyal ve kültürel alanda gelişmesi için zaman ve mekân mefhumu gözetmeden çalışmalar yapan Mülki İdare Amirleri, devletimizin varlığını, otoritesini ve şefkatini temsil etmekte ve Devlet ile Millet arasındaki bağları güçlendirmektedir.

Mülki idare amirlerimiz, devleti temsil ederken sadece devletimizin varlığını, gücünü ve otoritesini değil, merhametini ve adaletini de temsil etmekte, devletle vatandaşlarımız arasındaki sevgi ve güven bağlarını da güçlendirmektedir. 

Bu duygularla, devlet ve Millet arasında sevgi ve güven köprüsü kuran Ülkesine ve Milletine hizmet etme bilinci ile çalışan, tüm Mülki İdare Amirlerimizin '10 Ocak İdareciler Günü'nü kutluyor, vefat eden tüm Mülki İdare Amirlerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta bulunan tüm idarecilerimize mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir meslek hayatı temenni ediyorum.” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.