Bu haber kez okundu.

Vali Hacıbektaşoğlu:“Acılarımızı Birlikte Saracağız”
banner229

Siirt Valisi ve Belediye Başkan Vekili Osman Hacıbektaşoğlu,  Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen deprem sonrası Siirt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı ‘Esmehan Sultan Kız Öğrenci Yurdu’na yerleştirilen depremzede aileler ile bir araya geldi.
Vali Hacıbektaşoğlu, eşi Güney Hacıbektaşoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Emrullah Büyük ve Jandarma Komutanın eşi Günseli Büyük ile birlikte KYK yurduna yerleştirilen depremzede aileler ile birlikte iftar yaptı.
İftar öncesi depremzede vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Hacıbektaşoğlu, afetzede ailelerle bir süre sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi. Çocuklarla yakından ilgilendi.
Depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet dileyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Sizleri Siirt’te misafir etmekten büyük büyük bir mutluluk duyuyoruz. Misafir bizim baş tacımızdır.  Valiliğimizin, Belediyemizin, tüm kurumlarımızın kapısı sizlere daima açıktır. Sizlerle aynı sofrada, aynı gönülde, aynı dualardayız. Allah birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi daim kılsın. ’’dedi.
Hatay ilinde Koordinatör Vali olarak görev yaptığını söyleyen Vali Hacıbektaşoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde tüm Bakanlarımızla, kamu görevlilerimizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, devletimizle, milletimizle el ele Allah’ın izniyle bu deprem felaketinin üstesinden geleceğiz. Yaralarımızı, acılarımızı hep birlikte saracağız. Allah ülkemizi, aziz milletimizi her türlü afetlerden korusun” diyerek, sözlerini tamamladı.
İftar programında, Gençlik ve Spor İl Müdürü Hayati Kısacık ve Yurt Hizmetleri Müdürü Fırat Akkoyun’da hazır bulundu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.