Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kızılkaya’dan Mehmet Asım Şen’e Başarı Belgesi
banner229

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Hakkari İl müdürlüğü'ne atanan Tarım ve Orman Siirt İl Müdür Yardımcısı M.Asım Şen, İl Müdürü Ergün Demirhan ile birlikte Vali/Belediye Başkan vekili  Dr.Kemal Kızılkaya'ya veda ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Dr.Kemal Kızılkaya Hakkari İl Müdürlüğü'ne atanan M.Asım Şen'e İlimizde görev yaptığı süre içerisinde özverili ve üstün çalışmalarından dolayı "Başarı Belgesi" takdim ederek başarı dileklerini iletti.

Vali Dr.Kemal Kızılkaya ; ‘’ Mehmet Asım Şen’in  İlimizde faydalı çalışmaları oldu. Ben kendisine teşekkür ediyorum. Güzel bir tayinle İl Müdür Yardımcılığından Hakkari iline müdür olarak gidiyor. Kendisine ve ailesine mutluluklar diliyorum.Hayırlı uğurlu olsun.Siirt’e yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum.’’ dedi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.