Bu haber kez okundu.

Vali Dr. Kemal Kızılkaya’nın "Yükseköğretim Kurumları Sınavı" ( YKS) Mesajı
banner229

Vali Dr. Kemal Kızılkaya, Yüksek öğretim sınavına girecek öğrenciler için mesaj yayınladı.

Vali Kızılkaya mesajında;“Ülkemizin ve milletimizin aydınlık yarınları, varlığımızın ve geleceğimizin teminatı kıymetli evlatlarımız, hayallerini kurdukları mesleklere kavuşma yolunda ilk adımı atarak geleceklerinin şekillenmesinde önemli bir aşama olarak nitelendirebileceğimiz Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na bu hafta sonu girecekler. 

Sınava girecek öğrencilerimizin motivasyonlarını olumsuz yönde etkileyecek bütün olumsuzlukları ortadan kaldırmak, sınavın huzur ve güven içinde geçmesini sağlamak için ilgili tüm kurum ve kuruluşlarımız tarafından okullarımızın içinde ve dışında gerekli tüm tedbirler alınmıştır.

Nüfus Müdürlüklerimiz de hafta sonu boyunca kimlik belgesi ihtiyacı olabilecek öğrencilerimiz için açık olacak ve randevusuz olarak hizmet vereceklerdir.

Vatandaşlarımızdan da 8 Haziran Cumartesi ve 9 Haziran Pazar günü belirtilen sınav saatleri arasında sınavların yapılacağı tüm yerleşim birimlerinde gürültü oluşturabilecek durumlardan kaçınarak, siren veya korna çalmamaları, inşaat çalışmalarının durdurulması hususunda azami hassasiyet sergilemelerini rica ediyorum.

Bu duygularla, öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek veren tüm öğretmenlerimiz ile kıymetli ailelerine teşekkür ediyor; YKS’ye girecek olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.