Bu haber kez okundu.

Türkiye Kamu Sen Sendikası İle Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Arasında İndirim Anlaşması 
banner229

Türkiye Kamu-Sen Sendikası ile Özel Siirt İbni Sina Hastanesi arasında %20  indirim protokol anlaşması imzalandı.

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika, üyelerine Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması gerçekleştirdi. 

Yapılan anlaşmaya göre üyeler ve birinci derece akrabaları (anne, baba, eş ve çocuk) Özel Siirt İbni Sina Hastanesi'nden indirimli yararlanabilecek. 

İndirim protokolü Türkiye Kamu Sen Siirt Şube Başkanı Cengiz Özbilici ve Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol arasında imzalandı.

Türkiye Kamu-Sen Siirt Şube Başkanı Cengiz Özbilici, üyelerin ekonomik ve özlük haklarını korumanın ve geliştirmenin sendikal öncelikleri olduğunu belirterek, “Ancak insan merkezli hizmet anlayışımız gereği üyelerimizin sağlık konusundaki durumlarını düşünmek de önceliklerimiz arasındadır. ‘
Her şeyin başı sağlıktır’ anlayışıyla sağlıklı olmayı esas, hastalığı da istisna görüyoruz. Biz üyelerimizi istisnai durumlarında güvenceye almak, olası sağlık sorunları noktasında ekonomik olarak sağlık maliyetini aza indirmek için Özel Siirt İbni Sina Hastanesi ile indirim anlaşması imzaladık.
Bizlere bu çalışmalarda kolaylık sağlayan hastane yönetim kurullarına teşekkür ederek, Üyelerimize ve yakınlarına hayırlı olmasını diledi.

Yapılan anlaşmalarına göre Türkiye Kamu-Sen üyeleri, yapacakları muayenelerde yüzde 20 indirim yapılacak. Türkiye Kamu-Sen üyeleri, eş, çocuk, anne ve babaları sağlık hizmetlerinden yararlanabilecek.  

Sağlık hizmetinden yararlanmak isteyen Türkiye Kamu-Sen’e bağlı sendika üyesi veya bakmakla yükümlü olduğu kişi sendika üye kimlik kartını hastaneye ibraz ederek bu hizmetlerden yararlanabilecek. 

Hasta odaklı ve kaliteli hizmet vermeye büyük önem gösterdiklerini ifade eden Özel Siirt İbni Sina Hastanesi Koordinatörü Damla Yüksekkol ise, "Kurum anlaşmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Türkiye Kamu-Sen Sendikası ile kurumsal sağlık sözleşmesi imzaladıklarını, sözleşmenin tüm üyelere hayırlı uğurlu olmasını diledi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.