Bu haber kez okundu.

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği Siirt İl Temsilciliğine Hüseyin Yıldırım Atandı
banner229

Genel Merkezi Ankara’da olan Türk Psikolojik Danışma ve Rehberliği Derneği’nin Siirt İl Temsilciliği kuruldu. Derneğin İl Temsilciliğine ise Psikolojik Danışman Hüseyin Yıldırım atandı.

Derneğin 1989 yılında kurulduğunu, Türkiye genelinde bir dernek olduğunu söyleyen Türk Psikolojik Danışma ve Rehberliği Derneği İl Temsilcisi Hüseyin Yıldırım, derneğin amacının psikolojik danışma ve rehberlik alanında çalışanlar arasında birlik, beraberlik ve mesleki dayanışma sağlayarak psikolojik danışma ve rehberlik biliminin ve mesleğinin ülkemizde gelişmesini sağlamak olduğunu söyledi. 

Türk Psikolojik Danışma ve Rehberliği Derneği, Psikoloji danışma ve rehberlik alanında çalışanların sosyal, bilimsel, mesleki ve kültürel yönden gelişmelerine yardım etmek, mesleğin üyelerinin haklarını korumak ve savunmak amaçlarına yönelik olarak çalışmalar yürütecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.