Bu haber kez okundu.

Türk-İş Sendikası İle Siirt City AVM Arasında İndirim Sözleşmesi Yapıldı
banner229

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonuna bağlı Siirt  Türk-İş sendikası ile Siirt City Güres AVM arasında %5 indirim protokolü imzalandı.

 Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Siirt İl temsilcisi Fahrettin Nazlıer ile Siirt City AVM şirket yetkilisi arasında indirim anlaşması yapıldı.

Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Siirt İl temsilcisi Fahrettin Nazlıer Üyelerimizin İndirimi kullanabilmek için üye kartlarını göstermeleri yeterli olacağını belirterek, tüm üyelere hayırlı olmasını diledi.

SİİRT CİTY ALIŞVERİŞ MERKEZİN İNDİRİM SÖZLEŞMESİ

 İşbu sözleşme, Bahçeli Evler Mah. Hz Fakirullah Cad Kızılay Binası NO:1 Merkez Kızılay Şubesi, Yeni Mah. Hz. Fakirullah Cad. No:104/A Fakülte şubesi ve Barış Mah. Abdurrahman Kavak Cad. No:58 Emniyet Şubesi Siirt adreslerinde faaliyet gösteren Siirt City Avm marketlerin tüm şubeleri (iş bu sözleşmede bundan böyle "Anlaşmalı market Siirt City Avm " olarak anılacaktır) ile diğer, taraf adresinde, faaliyet gösteren SİİRT TÜRK-İŞ SENDİKASI KONFEDERASYONU (SİİRT) (İş bu sözleşmede bundan böyle "Anlaşmalı kurum" olarak anılacaktır) arasında aşağıdaki hüküm ve şartlarla düzenlenerek İmzalanmıştır.

*Market içerisinde satışta bulunan tüm ürünlerde geçerli %5 (yüzde beş) kasa indirimi sağlanacaktır.

*Tekel ürünleri anlaşmaya dahil değildir.

*Dönemsel indirime giren bazı ürünler indirime dahil değildir. *İndirimler sadece sendika üyeleri için geçerlidir. Başka kişilerin sendika üye kartının kullanması kabul edilmeyecektir.

*Sendika üyesinin sendika üye kartı ve T.C. Kimlik kartı göstermesi zorunludur.

*Sözleşme 17.10.2022 tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçerlidir. *İndirim sözleşmesi tarafların anlaşmazlığı durumunda Siirt City Avm fesih hakkına sahiptir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.