Bu haber kez okundu.

Trafik Kazasında Kurtalanlı Hemşerimiz Numan Ünün Hayatını Kaybetti
banner229

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında Kurtalanlı hemşerimiz Numan Ünün hayatinı kaybetti. Araçta bulunan ailesinden diğer 3 kişi ise yarali olarak hastanede tedavi altina alindı.

Kaza akşam saatlerinde Nurdağı-Gaziantep  yolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Nurdağı yönüne ilerleyen Nihat Kılıç yönetimindeki TIR, yağışlı hava nedeniyle Çakmak Mahallesi yakınlarında sürücünün kontrolünden çıkarak refüje çarptı.

Bu sırada arkadan gelen Numan Ünün yönetimindeki otomobil, TIR’ın dorsesine çarptı. Yoldan geçen diğer sürücülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin otomobilde çıkarttıkları yaralılar ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Nurdağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Numan Ünün, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Otomobilde bulunan ve kazada yaralanan Sevim, Harun Efe ve Hamza Mert Ünün'ün tedavilerinin sürdüğü kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.