Bu haber kez okundu.

Tıp Fakültesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Komisyon Toplantısı Yapıldı
banner229

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak, Tıp Fakültesi Dekan Yardımcıları ile Eğitim Komisyonunda yer alan Öğretim Üyeleri, Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Öğr. Üyesi Çağdaş Kaynak ve Başhekim Yardımcılarının katılımıyla ‘Tıp Fakültesi Eğitim Komisyonu Toplantısı’ gerçekleştirildi.

Siirt Eğitim ve Araştırma Hastanesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında eğitimlerine Siirt’te devam edecek olan öğrencilerimizin fiziki koşullarının iyileştirilmesi, eğitim altyapısının geliştirilmesine dair konular ele alındı.

Eğitim komisyonunda görev alan hocalarımız tarafından yeni Eğitim Öğretim yılıyla ilgili olarak Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Şındak’a brifing verildi.  Yapılan değerlendirmeler kapsamında, Tıp Fakültesi 4. ve 5. sınıf öğrencilerinin 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Ders Programları oluşturuldu.

Rektör Şındak yapılan çalışmaların ve önümüzdeki Eğitim ve Öğretim yılının hayırlara vesile olması temennisiyle toplantıya katılan hocalara teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus 12 ay önce

Beyler çok çok geç kaldınız, daha öğrencilerin öğretim göreceği monfoloji binasının ihalesini gerçekleştirmemişsiniz, bu ne beceriksizlik vAllahi Murat hocayı aramaya başladık.