Bu haber kez okundu.

Tarım Kredi Kooperatif Market Çarşamba Günü Siirt'te Açılıyor
banner229

Siirtli Vatandaşların uygun fiyata alışveriş yapabilmesi amacıyla Tarım Kredi Kooperatifleri marketi Çarşamba günü Siirt'te hizmete giriyor.

Siirt'te şubesi bulunmayan Tarım Kredi Kooperatifleri marketi 17 Ağustos Çarşamba günü hizmete giriyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla yaklaşık 40 üründe indirime gidilen market Siirt'te de hizmet vermeye başlayacak.

OSMAN ÖREN’DEN SİİRT’İMİZE HAYIRLI OLSUN

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketi Siirt Şubesinin birincisini indirimli satışların başlayacağı bu hafta açıyoruz.

Siirtimize hayırlı olsun. ifadelerini kullandı.

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.