Bu haber kez okundu.

Tarım Bakanı Kirişci, Siirt Valiliğini Ziyaret Etti
banner229

Kentte çeşitli programlara katılmak üzere ilimize gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr.Vahit Kirişci, Siirt Hava limanında, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ve  il protokolü tarafından karşılandı.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt’te gelen Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr.Vahit Kirişci, Siirt Valiliğini ziyaret etti.

Valilik önünde il yetkilileri tarafından karşılanan Bakan Kirişci, şeref defterini imzaladıktan sonra Valilik makamına geçti.

Siirtlilerin geçmiş bayramını kutlayan Kirişci, gazetecilere, “Siirtli kardeşlerimin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlarda tekrar buluşmak üzere.” dedi.

Ziyarette Hacıbektaşoğlu, Kirişci’ye Türk bayrağı işlemeli tiftik battaniyesi ve perde pilavı tenceresi takdim etti.

Bakan Kirişci daha sonra Vali Hacıbektaşoğlu ile makamda bir süre görüştükten sonra Tarım sektörü temsilcileri ile toplantı yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.